KADROMUZ

KADİR OLCAY - Okul Müdürü

KADİR OLCAY

1966  yılında Yozgat ili Sorgun İlçesi  Gülşehri-Hoşumlu  Kasabasında  doğdu. İlkokulu aynı yerde, ortaokulu ve liseyi  Sorgun  İmam Hatip Lisesinde okudu.  Yüksekokulu ,1988 yılında Gazi Üniversitesi Bolu Eğt. Y.Okulu Sınıf öğretmenliği  bölümünde tamamladıktan sonra  Eskişehir Anadolu  Üniversitesi Türkçe  öğretmenliği bölümünden de Lisans eğitimi alarak  mezun  oldu. 1988 yılından 1999 yılına  kadar, yurdumuzun  değişik yerlerinde  öğretmen ve idareci olarak   görev yaptı.  1999-2009  yılları  arasında  ,iki  dönem, Yozgat- Gülşehri  Kasabası  Belediye  Başkanlığı  görevini  ifa  etti. Görevden  sonra  aday  olmayarak tekrar  çok  sevdiği  eğitim alanına döndü . 2015’ e kadar Türkçe  öğretmeni olarak çalıştı. Sonra  Sorgun-Eymir İmam  Hatip  Ortaokul  Müd.  Ve en son Saraykent  Merkez Marziye İbrahim Ertek Ortaokulu  Müdürlüğü görevlerinde  bulundu. Halen görevini  sürdürmektedir.  Şiir ve  manzum fabl  konusuyla  ilgilenmekte. 2003 tarihinde  “GÜLŞEHRİ”  , 2017 yılında  “Kim Demiş Hayvanlar Konuşmaz  Diye “ ve 2021 yılında ise "YÜREKTEN DAMLALAR"isimli  üç  kitabı  yayımlanmıştır. Evli   ve  dört  çocuk  babasıdır.

E-Posta